Simon en Karin

Wij verkopen al 44 jaar bloembollen en knollen in onze bloembollenboetiek. Voor U hebben wij uitsluitend de grootste bollen gereserveerd. Dus bv. de tulpen maat 12 en groter, narcissen DN. 1 en van de bijzondere bolgewassen zoals crocus, anemonen, fritillaria's etc. etc. zijn alleen de grootst groeiende maten voor uw bestemd. In de loop van deze jaren zijn wij meer dan 100 x met goud bekroond. Hoogtepunt was de hoogste onderscheiding op de Floriade in 1982 waar voor onze inzending de grote gouden medaille door de koningin aan ons werd uitgereikt. Ook het bezoek aan onze inzending op de Keukenhof met ruim 1.150.000 bezoekers was overweldigend.

De bloembollenboetiek

U kunt in de webshop online bestellen of in de Boetiek komen afhalen. Kopers blijken zeer content te zijn met de grote bollen, mooie kleuren en sterke rassen die zij van ons ontvangen.
Wanneer U zelf Uw bollen wilt komen afhalen, dan bent u van harte welkom in onze bloembollenboetiek op de Broekerhavenweg 79 te Bovenkarspel naast de "Florahalte NS" en tegenover "molen de Ceres".
Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur, van 25 augustus tot 20 december. Ook is het mogelijk Uw bestelling telefonisch of per fax aan ons door te geven: tel.: 0228-512152 en fax. 0228-513794 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..